Sådan får albumbilleder på iTunes?

Du kan manuelt tilføje billeder til din musik og videoer på iTunes11 og senere. Der er bare et par skridt til at følge, eller du kan højreklikke på iTunes album og vælg 'Get Album Artwork "fra menuen på én gang; det så tilføjer billeder til albummet. Og iTunes er dygtig til at finde albumbilleder, hvis du køber via tjenesten. Men det kan vakle på at opspore kunst for musikken ikke i sin database. Der er også andre måder at få den rigtige kunst, men her er en mulighed for manuelt at tilføje et billede, du ønsker som omslag til et album.

Med iTunes albumbilleder Finder app Download Du kan nemt:
• Få albumbilleder til iTunes automatisk • Hvis iTunes ikke har billeder til andre musik-filer kan du stadig hente det.
• Udføre manuelle søgninger i albums at finde og tilføje album covers.
• Hold dit iTunes-musikbibliotek fri af dublerede sange.

Følg de tre trin nedenfor for at opdatere din iTunes-musik album med kunst, ved hjælp af iTunes albumbilleder Finder. (Brug iTunes Album Artwork Finder til MAC, hvis du er en Mac-bruger.)

Hent Albumbilleder Finder For iTunes (Both Mac and Win)

Hent Albumbilleder Finder For iTunes Hent Albumbilleder Finder For iTunes


Trin 1. Importer din iTunes-musikbibliotek og Start Scanning

Start iTunes albumbilleder Finder til at indlede automatisk scanning af dit iTunes-bibliotek, som derefter føjes til iTunes albumbilleder Finder det samme. Denne måde, når du går til at bruge programmet igen, vil det scanne for eventuelle nye sange, du har føjet til dit iTunes-bibliotek, siden den forrige lanceringen.

Kør Albumbilleder Finder For iTunes


Trin 2. Begynd at Fix

iTunes albumbilleder Finder vil automatisk scanne dine iTunes-musikfiler at vise, hvilke sange har ufuldstændige tags; vil du finde denne liste i sange uden albumbilleder 'kategori. Nu skal du blot klikke "Fix All ', og det begynder fastsættelse hver musikfil. Når det er gjort, vil det vise nogen 'uigenkendelige sange', hvis der er nogen i dit bibliotek. Herfra kan du manuelt tjekke musikfil og klik på 'Rediger' for at åbne editor, hvor du kan derefter trække billeder til de relevante musikfiler manuelt. Du kan også redigere andre sang tags herunder album, kunstner, genre osv.

Scan og identificerer duplikere sange


Trin 3.  Tilføj albumcover til itunes

Når det får alle album kunstværker til iTunes, du vil have, som albumcover, kan du begynde at vælge sange at kontrollere oplysningerne vist i højre kolonne. For at tilføje illustrationer og andre oplysninger til den sang i din musik-filen i iTunes, klik på 'Anvend'. Du kan vælge flere sange i træk at 'anvende' til dem alle på én gang.

få albumbilleder på iTunes alle på én gang

Disse skridt vil hjælpe dig med at få albumbilleder til iTunes-biblioteket. Det er ikke meget hårdt er det? Download app'en i dag og begynde at sortere og administrere dit iTunes-bibliotek med det samme!

Hent Albumbilleder Finder For iTunes Hent Albumbilleder Finder For iTunes

Efterlad et svar:

dit navn:
din e-mail:
URL:
din kommentar: